Услуги

Фотография

Брандиране посредством фотография. Изображения за цифрово използване и печат, в желаните формати и изпълнение. Например; продуктова снимка за голяма страница от списанието, такава с място за текст или пейзажна снимка за чело в социалните медии. Така Вие винаги ще имате подходящия материал!

Графичен дизайн

Вашата визия представлява основни Ви ценности. Което подкрепя снимките и обратно. Вие знаете точно какво правите и превъзхождате в него и то нещото, което трябва да покажете на света. Истинска ода на Вашата работа. Показвайте онлайн, върху хартия или брандирайте жилищна сграда. Искате да брандирате страхотен продукт или услуга? И искате ли да изградим марката Ви?

Корпоративно видеозаснемане

Творите, създавате и стремежът, денонощната работа и усърдие създават шедьовър, който искате да оживее на екрана? Искате да разкажете историята за пътя, по който извървява продукът от чертежа до клиента, но искате светът да види и ефекта от консумирането му? Имиджовото видео е Вашето решение.

72h in…

Необикновен. Различен. Специален. 72h in… е фотографски-имиджов проект, който изгражда и разказва Вашия корпоративен облик в обществото посредством фотография. Един шедьовър, признат от редица компании и общини като “повишаващ доверието” и “изключително полезен”.

Ако имаш въпроси или искаш да работим заедно изпрати съобщение.