Поддръжка на социални мрежи

Социалните мрежи – господарят на рекламата.

Някога, когато искаш да продадеш даден продукт, рекламните механизми бяха вестникът, списанието, радиото и телевизията. Днес господар на рекламата е социалната мрежа.
Всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, може да бъде намерено в интернет. Изобилието прави пазара още по-труден и конкурентен. Затова представянето в социалните мрежи трябва да бъде прецизно, стратегирано и професионално. Не просто качване на изображения с текст, а внимателно и строго индивидуално изградена кампания за всеки продукт.
Графични постове. Качествени изображения. Видеа. Рубрики. Giveaway. Анкети.
Това е само малка част от инструментите, които спомагат за добро позициониране в социал-
ните мрежи. Да го обсъдим?

Стратегиране

Поддръжката на социалните мрежи не изисква единствено публикуване на съдържание. Вашето отношение към аудиторията ще определи отношението на аудиторията към Вас.
Как да се постигнат високи резултати? Как да се подтикне потребителят да взаимодейства с Вашето съдържание? Да кликва, да споделя, да се интересува? Това е професионалната поддръжка на социални мрежи, което можем да Ви предложим.

Фотография и видео

Социалните мрежи не биха съществували без фотографията и видеото.
Представете си как би изглеждал News feed-а Ви само с текст? Ще Ви бъде ли интересно да скролвате? Да, точно така. Социалните мрежи са нищо повече от разнообразни галерии. А защо не Вашата марка да притежава най-добрите изображения? А защо не всеки потребител да се спира точно на Вашата публикация, а не да продължава да скролва? Това можем да Ви предложим.

Copyright и #STORYTELLING

Всичко, което може да бъде казано от човек, е възможно да бъде вълнуващо. Вълнуващо го прави начинът, по който е съобщено. Постовете трябва да бъдат интригуващи. Да бъдат интересни, да бъдат запомняни. Когато имате интересен текст, подкрепен с качествена фотография и видео, пакетирани в точна и прецизна стратегия, Вие имате 100% шанс да достигнете до точната аудитория и мечтаните резултати. Това можем да Ви предложим.

Постигнати резултати(на месечна база)
400% ORGANIC REACH
100%
SALES TURNED BACK TO THE LEVEL OF 2019!
100%
ORGANIC ENGAGED AUDIENCE
60%
EVERY MONTH GROW
30%
MINIMUM ORGANIC REACH ON EVERY DAY'S POST
20%
MONEY SPENT $
0%

Ако имате въпроси или искате да работим заедно, пишете ни.