За нас

С една цел – две задачи – един партньор.

Вашата история. Визуализирана.

Ярки цветове или тъмни и необработени. Снимката отразява самоличността на създателя. Не само това, което е на снимката, но и стилът на фотографията разказва историята. Милиони изображения мигат покрай нас. Наблюдавайки последователно, зрителят ще разпознае създателя на изображението. Защото във фотографията човек оставя частица от душата си. Избираме, измисляме, изграждаме и изразяваме цвят. Заедно. И избираме правилния стил, създаваме план и разказваме цялата визуална история във фотографията и дизайна! Така че в крайна сметка имате перфектно използваеми комуникационни инструменти!

Лесно постижимо!

Умно и практично за всяка компания е фотографията и графичнят дизайн да бъдат под един покрив. Бързо, без прехвърляне на отговорност и тромава комуникация между дизайнера и фотографа, защото това всъщност може да бъде един и същ човек.

С една цел – две задачи – един партньор.

За да разкажете правилната история. ВАШАТА!
Имате страхотна марка, разразтваща се компания или сте вдъхновяващ предприемач! Вашият продукт или услуга е добре организиран и знаете какво съобщение искате да предадете. Но още не знаете как. Нашето „как“ е подход, изображение, творческо изпълнение, силна история с ясно изразена концепция, в съчетание с видео, фотография и графичен дизайн.

Нашите умения
ФОТОГРАФИЯ
98%
LIGHTROOM
95%
PHOTOSHOP
92%
ILLUSTRATOR
87%
INDESIGN
85%
PREMIERE
83%

Какво казват за нас?

"При реализирането на проекта ,,72h in....BONMIX“, през 2016 г., г-н Чурков показа своя профисионализъм, перфекционизъм и креативно отношение в работата си. Направените от него фотографии използвахме, както за традиционния рекламен календар на фирмата така и в презентационни материали."
Bonmix Logo
д-р Илия Крачунов
Управител, Бонмикс
"Проектът "72h in WELGA" чрез който Ганчо Чурков представи посредством фотография дейността и производството на WELGA. Снимките изградиха един различен облик на компанията. Фотографиите се използват в нашето портфолио, високо оценено от чуждестранните ни клиенти и партньори."
Logo Welga 30
Лазарин Дочев
Управител, Велга

Ако имаш въпроси или искаш да работим заедно изпрати съобщение.