За нас

Един партньор, много решения.

Вашата бизнес идея. Визуализирана.

Ярки цветове или тъмни и необработени. Снимката отразява самоличността на създателя. Не само това, което е на снимката, но и стилът на фотографията разказва историята. Милиони изображения мигат покрай нас. Наблюдавайки последователно, зрителят ще разпознае създателя на изображението. Защото във фотографията човек оставя частица от душата си. Избираме, измисляме, изграждаме и изразяваме цвят. Заедно. И избираме правилния стил, създаваме план и разказваме цялата визуална история във фотографията и дизайна! Така че в крайна сметка имате перфектно използваеми комуникационни инструменти!

 

Един партньор, много решения.

Фотография

Продуктова фотография. Имиджова фотография. Фотография с аран-   жиран декор. Директно във Вашето производство.

Видео

Производствено видео. Рекламно видео. Корпоративно видео.          Нека най-доброто от Вас оживее на екрана.

Дрон

Фотография от въздуха? Видео? Нека заедно покажем мащаба Ви.

Графичен дизайн

Банери. Брошури. Каталози. Софтуерно поставяне на продукт в интериор. А защо не помислим и за новото Ви лого

Социални мрежи

Поддръжка на социални мрежи? Управление на реклами. SEO оптимизация. Имейл маркетинг. Как Ви се струва всичко това да получавате от един партньор?

Имидж

Изграждане на имидж. Връзка с медиите. Създаване на съдържание. #StoryTelling. Организиране на събития. Има ли нещо, което да Ви трябва, за да има Вашата компания безупречен имидж?

Нашите умения
ФОТОГРАФИЯ
98%
LIGHTROOM
95%
PHOTOSHOP
92%
ILLUSTRATOR
87%
INDESIGN
85%
PREMIERE
83%

Какво казват за нас?

"При реализирането на проекта ,,72h in....BONMIX“, през 2016 г., г-н Чурков показа своя профисионализъм, перфекционизъм и креативно отношение в работата си. Направените от него фотографии използвахме, както за традиционния рекламен календар на фирмата така и в презентационни материали."
Bonmix Logo
д-р Илия Крачунов
Управител, Бонмикс
"Проектът "72h in WELGA" чрез който Ганчо Чурков представи посредством фотография дейността и производството на WELGA. Снимките изградиха един различен облик на компанията. Фотографиите се използват в нашето портфолио, високо оценено от чуждестранните ни клиенти и партньори."
Logo Welga 30
Лазарин Дочев
Управител, Велга

Ако имате въпроси или искате да работим заедно, пишете ни.